ΑνακοινωσειςΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Ανακοίνωση για το σκάνδαλο

Ανακοίνωση σχετικά με το σκάνδαλο που αποκάλυψε το Al Jazeera που πρωταγωνιστή ο πρόεδρος της Βουλής και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Ομάδας μας.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

«Come to my office and I will fix everything».
«When you know angels you don’t need god».

Μπόχα. Βρωμιά. Δυσωδία. Η απόλυτη καταισχύνη. Και ότι άλλο θέλετε.

Για μια ακόμη φορά, η πατρίδα μας εξευτελίζεται και γίνεται ρεζίλι των σκυλιών ανά την υφήλιο εξαιτίας των ανθρώπων που μας κυβερνούν. Και σαν να μην έφτανε το ρεζίλεμα ,αντί να σκύψουν το κεφάλι και να παραιτηθούν ομαδικώς ζητώντας τουλάχιστον ένα συγνώμη, έρχονται να δώσουν την χαριστική βολή στην ανθρώπινη νοημοσύνη μας με δικαιολογίες τύπου «Εκαταλάβαμεντους και επροσπαθούσαμε να τους ψαρέψουμε»,«Κάναμε αμέσως καταγγελίες» ,«Άλλες τρίτες χώρες με αλλότρια συμφέροντα προσπαθούν να μας πολεμήσουν». Σε λίγο θα μας πείτε ότι τα βίντεο που είδαμε είναι ψεύτικα με ηθοποιούς σωσίες για να καταστραφεί η εικόνα των πολιτικών μας..

Πράγματι, ποιος εγκληματίας να συγκριθεί μαζί σας κύριοι;; Εσείς είστε ολόκληρο καρτέλ. Το καρτέλ που δυστυχώς κρατά την μοίρα του λαού του στα χέρια του, που ψηφίζει νόμους βασισμένους στην «ηθική» και «για το καλόν του λαού». Το καρτέλ που έδιωξε τον κόσμο από τα γήπεδα με σκοπό ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Αυτοί οι κύριοι λοιπόν που έχουν ερημώσει τα γήπεδα, που έχουν κλείσει αθλήματα, που έχουν  αφαιμάξει οικονομικά τα σωματεία και με τα μέτρα τους έχουν μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε προσωπικά οικονομικά συμφέροντα και μπίζνες, ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν. Όχι βέβαια από το ίδιο το κράτος, αφού το κράτος είναι οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν από την ίδια την κοινωνία, αλλιώς ότι μας κάμουν χαλάλι μας…

Και όχι κύριοι, δεν εμπιστευόμαστε σε εγκληματίες με γραβάτες τα προσωπικά μας στοιχεία.
We have to protect our names as well”.

 

Previous post

Δεν λέει να ξεκουμπιστεί

Next post

Θρύλος είσαι … Μπορείς!