ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αναδόμηση για την… αναγέννηση του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός νίκησε απόψε την ΑΕΚ, έφτασε στους 34 βαθμούς και εξασφάλισε την 6η θέση στην βαθμολογία και την συμμετοχή του στην πρώτη εξάδα αφήνοντας μας στο δεύτερο γκρουπ…

Με αυτόν τον άσχημο για εμάς τρόπο σφραγίστηκε η τραγική φετινή πορεία μας με την παρουσία της ομάδας για πρώτη φορά στο β΄ γκρουπ από τότε που υπάρχουν τα πλέι-οφ.

Θα αναγκαστούμε να παίξουμε στο γκρουπ με τις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε δέχτες των σαρκαστικών, υποτιμητικών σχολίων του κάθε πικραμένου αντι – ΑΠΟΕΛίστα.

Όπως στρώσαμε, θα κοιμηθούμε… Έγιναν εγκληματικά λάθη στον προγραμματισμό και κακοδιαχείριση που μας μετέτρεψαν από μια ποιοτική – ισχυρή ομάδα σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ. Με μια νέα διοίκηση πρέπει να επιχειρήσουμε αναδόμηση εκ βάθρων της ομάδας με στόχο από την ερχόμενη κιόλας χρονιά να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές.

Για όλους εμάς που το ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, το κατάντημα μας πρέπει να μας διδάξει και να μας ωθήσει σε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να ξαναπάρουμε τον ΑΠΟΕΛ μας στην κορυφή, εκεί που του αρμόζει.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

Απάντηση στους χόχους: «Εύκολο να διαλέξεις το πιο απολαυστικό»

Next post

Οι ευθύνες για την τεράστια αποτυχία και τα αίτια