ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αν θες με 5 εκ. είσαι πρωταγωνιστής

Όπως έχουμε ξαναγράψει η διοίκηση έδωσε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη το πράσινο φως να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΑΠΟΕΛ δίνοντας του ένα μπάτζετ γύρο στα 4,5 εκατομμύρια.

Με απλά μαθηματικά ο ΑΠΟΕΛ της νέας χρονιάς θα μπορεί να έχει στο ρόστερ του 22 ποδοσφαιριστές με συμβόλαια που θα αγγίζουν τις 200χιλιάδες ευρώ. Εάν πάρουμε σαν δεδομένο ότι θα υπάρχουν νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα αμείβονται με πολύ χαμηλότερα συμβόλαια, τότε ίσως υπάρξει το περιθώριο για κάποια υπέρβαση.

Δεδομένων των εποχών που ζούμε και σύμφωνα πάντα με τα Κυπριακά δεδομένα, με σωστές κινήσεις και προσεγμένες επιλογές έχοντας ένα προϋπολογισμό 4-5 εκατομμυρίων η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει ακόμα και την επόμενη χρονιά.

Το θέμα είναι όμως να βρεθούν καλοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταποκριθούν και όχι «απλοί επαγγελματίες» που παίξουν δεν παίξουν απλά θα θέλουν κάθε μήνα τα δεδουλευμένα τους. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σωρεία λαθών σε αυτόν τον τομέα με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να είναι τώρα σε αυτή την κατάσταση.

Έχουμε δει ποδοσφαιριστές να παίρνουν 30-40 χιλιάδες ευρώ ετησίως και να κάνουν την διαφορά στις ομάδες τους και στον ΑΠΟΕΛ φέρνουμε «παιχταράδες» με 300 χιλιάδες που δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Στο χέρι των υπευθύνων προγραμματισμού είναι εάν ο ΑΠΟΕΛ θα πρωταγωνιστήσει ή όχι την επόμενη χρονιά.

@orangeWOLF

Previous post

Ποιους θέλουμε και ποιοι μας θέλουν

Next post

Θα μας τρελάνουν