Τα ΜΜΕ για 'μας

Αλλαγή δεδομένων για Κάρολ Μετς

Στον ΑΠΟΕΛ η προσοχή είναι στραμμένη στις πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω κορωνοϊού.  Η ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση  με κεντρικό αμυντικό (γρήγορο, υψηλόσωμο και αριστεροπόδαρο), δεν αφήνει όμως περιθώρια για περαιτέρω καθυστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy για τις οποίες σας ενημερώσαμε την περασμένη εβδομάδα, ο Σωφρόνης Αυγουστή εξακολουθεί να θέλει τον Εσθονό Κάρολ Μετς ο οποίος αξιολογήθηκε ως η καλύτερη από τις πολλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί.

Νέες επαφές και νέα πρόταση

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας υπήρξαν νέες επαφές του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και όπως μάθαμε, φάνηκε για πρώτη φορά να υπάρχει γόνιμο έδαφος για συμφωνία.

Οι Βούλγαροι όταν αντιλήφθηκαν το «ζεστό» ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, προσπάθησαν με διάφορα τεχνάσματα να ανεβάσουν την τιμή του (το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος αυτής της σεζόν).

Υποστήριξαν ότι τον θεωρούν απαραίτητο στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Επίσης ξαφνικά βγήκαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων από την Ελβετία!

Μάθαμε όμως ότι ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε με νέα δελεαστική για τους Βούλγαρους πρόταση, αλλάζοντας άρδην την στάση τους και δημιουργώντας πλέον πολύ καλές πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή.

Έτοιμος για να βοηθήσει

Ο 28χρονος, ύψους 1.91εκ., αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αν οι επαφές που γίνονται καταλήξουν σε συμφωνία θα μπορεί να ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ από τον επόμενο κιόλας αγώνα του!

Μόνο μία προσθήκη!

Είναι πολύ πιθανό η προσθήκη του κεντρικού αμυντικού να είναι και η μοναδική για τον ΑΠΟΕΛ στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου αφού στη λίστα των ξένων – κοινοτικών υπάρχει μόνο μια κενή θέση, αυτή του Σάντος.

Με τα σημερινά δεδομένα δεν φαίνεται να είναι εφικτή η αποχώρηση άλλου ποδοσφαιριστή αφού ο μοναδικός παίκτης που η αποχώρηση του δεν θα δημιουργούσε αγωνιστικό πρόβλημα, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

 

Previous post

Περιμένοντας την απόφαση για αναβολή ή όχι

Next post

Θα έρθει έτοιμος ο Μετς