ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Άφησαν την ομάδα χωρίς επιθετικά φτερά

Από την ομάδα μας πέρασαν σπουδαία επιθετικά εξτρέμ που όχι μόνο πλαγιοκοπούσαν τις αντίπαλες άμυνες αλλά σημείωναν και πολλά γκολ. Είναι γενικός παραδεκτό ότι ο ΑΠΟΕΛ στο σκοράρισμα ποτέ δεν βασιζόταν στον επιθετικό περιοχής αλλά στα επιθετικά φτερά.

Φέτος αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μας είναι επιεικώς απαράδεκτο. Χάσαμε ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία των τελευταίων χρόνων (Τάμαρι) και ούτε μπήκαμε στον κόπο να τον αντικαταστήσουμε.

Το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που έφερε η κακοδιαχείριση των τελευταίων χρόνων σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, «ανάγκασε» την διοίκηση να πουλά ποδοσφαιριστές χωρίς να τους αναπληρώνει. Όπως προαναφέραμε η τρύπα που άφησε ο Τάμαρι δεν καλύφτηκε ποτέ ενώ η αποχώριση του Νικόλα Ιωάννου έφερε τεράστιο κενό στα μετόπισθεν. Τον Ιανουάριο αποχωρούν Αντίζλι, Ζερλάντες και Γιένσεν και ξαφνικά ο ΑΠΟΕΛ μένει χωρίς επιθετικά φτερά. Ο Εντογκαλά είναι παρόν – απών, ο Κλωναρίδης άρχισε να ανεβάζει στροφές τις τελευταίες βδομάδες ενώ ο τραυματισμός του Εφραίμ απλά ήρθε για να δέσει το γλυκό.

Την δεδομένη στιγμή η ομάδα είναι χωρίς winger με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να προσπαθεί να βρει ένα σωστό και λειτουργικό πλάνο για την ομάδα μας.

@orangeWOLF

Previous post

Έξι βαθμοί

Next post

Τίποτα