ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Αρχίζει να βρίσκει χημεία και ομοιογένεια ο ΑΠΟΕΛ που στα δυο τελευταία παιχνίδια δείχνει αισθητή βελτίωση.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα επέλεξε τους ίδιους 11 που έφεραν την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πριν δυο βδομάδες. Μοναδική αλλαγή ήταν ο Τομάς ΝτεΒινσέντι αντί του τραυματία Μάριους Λούντεμο που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την Ομόνοια.

Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε το αγαπημένο του 3-5-2 με τους Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια και σαν αμυντική τριάδα οι Βινίσιους, Μερκή και Ενσούε. Ζαχίντ, Ανουάρ και Ντε Βινσέντι στο κέντρο με τους Κλωναρίδη, Γουίλερ στα άκρα, ενώ στην επίθεση ήταν οι Γκάρνερ και Κατσαντώνης.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Οι επιλογές σε πρόσωπα του Σάββα Πουρσαϊτίδη του έδιναν το πλεονέκτημα να αλλάζει συνεχώς τρόπο παιχνιδιού με αποτέλεσμα να δημιουργεί συχνή ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Ανουάρ σε ρόλο καθαρού κόφτη μπορούσε να αναχαιτίσει όλες τις αντίπαλες επιθέσεις ενώ την οργάνωση του παιχνιδιού ανάλαβαν οι ΝτεΒινσέντι και Ζαχίντ. Ο Κατσαντώνης έδωσε πολλές μάχες στην επίθεσης ενώ βοήθησε και στην ανασταλτική λειτουργίας ενώ ο Κλωναρίδης ήταν ασταμάτητος. Πολύ καλή η παρουσία του Βινίσιους που έδωσε ηρεμία στην άμυνα ενώ στα θετικά και η επάνοδος του Μερκή στην εντεκάδα. Ο μόνος που παρατηρήθηκε πολλές φορές από τον προπονητή του ήταν Χρίστος Γουήλερ κυρίως για τον λόγο ότι έδινε την μπάλα προς τα πίσω.

ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια η λογική λέει ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι μιας και όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Εφραίμ και Ndongala θα δώσουν την δική τους μάχη στις προπονήσεις για να κερδίσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα ενώ ο Μάριους Λούντεμο εάν και εφόσον τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα.

@orangeWOLF

Previous post

Βασικός

Next post

Ίσως η τελευταία ευκαιρία η 23η Μαρτίου