Τα ΜΜΕ για 'μας

Αρκεί να κάνουν τα αυτονόητα

Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου είναι το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια. Έχοντας μεγάλο προβάδισμα μετά το 3-0 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα, στους «γαλαζοκίτρινους» αρκεί η σωστή διαχείριση για να σφραγίσουν την παρουσία τους στο μεγάλο ραντεβού της 20ης Μαΐου. Αν το ΑΠΟΕΛ κάνει τα αυτονόητα και χειριστεί με σωστό τρόπο το μεγάλο προβάδισμα που πήρε θα βρεθεί στον τελικό.

Ο Τόρστεν Φινκ έκανε ξεκάθαρο και μιλώντας δημόσια μετά τον αγώνα με τον Ερμή και στα όσα είπε στους παίκτες του πως περιμένει σοβαρή προσέγγιση και σε καμία περίπτωση να μην πιστέψουν ότι όλα έχουν κριθεί. Όσο και να φαίνεται απίθανο να ανατραπούν τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ θα μπει στο γήπεδο για να κυνηγήσει τη διατήρηση των υπέρ του δεδομένων για να τελειώσει αυτό που άρχισε πριν από δύο βδομάδες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προκύπτουν πολλά ερωτηματικά λόγω των πολλών επιλογών που έχει πλέον στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία.

Τη θέση του τερματοφύλακα διεκδικούν οι Πάρντο και Χιώτης, στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Μάριο Σέρτζιο και στο αριστερό oΑντωνιάδης.

Στο κέντρο τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Μοράις, Βινίσιους και Γκόμες και στα άκρα της επίθεσης οι Χαραλαμπίδης και Εφραίμ, ενώ είναι ετοιμοπόλεμος και ο Αλωνεύτης. Το επιθετικό δίδυμο θα το αποτελέσουν οι Σέρινταν και Τζιμπούρ.

Όσον αφορά τον κόσμο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επηρεάζει την προσέλευση και είναι ερωτηματικό ο αριθμός των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Ευτυχώς!

Next post

Κρητική... κούκλα