ΑΚΑΔΗΜΙΑΝΕΟΙ U21ΠΑΙΔΕΣ U17

Λάμψη Τίτλων

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά για την Ακαδημία της ομάδας μας, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τους τίτλους πρωταθλήματος τόσο στην ηλικία κάτω των 21 ετών όσο και σε αυτή των κάτω των 17 ετών. Είναι ουσιαστικά οι δύο ομάδες που αποτελούν τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας.

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ εισηγήθηκε όπως η απονομή του πρωταθλήματος και των μεταλλίων πραγματοποιηθεί στο γήπεδο και μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Ακριβώς όπως έγινε, στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ερμής. Εκεί όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, ένιωσαν και την υποστήριξη μέσα από το χειροκρότημα των χιλιάδων οπαδών της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ συγχαίρουν την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και για την ολοκλήρωση με επιτυχία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας σε ότι αφορά στα πρωταθλήματα U21 και U17.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους προπονητές, τα μέλη των τεχνικών επιτελείων και ειδικά στους ποδοσφαιριστές. Το μέλλον τους ανήκει.

Previous post

Αυτό το πάθος!

Next post

Ευτυχώς!