ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ζητήσαμε αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0  μίλησε ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης ο οποίος είπε σημαντικά πράγματα για την Ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει με επιστολή την επιθυμία να μπει σε μια συζήτηση με το ΓΣΠ για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορούμε να πούμε. Αυτό το θέμα θα συζητηθεί στο συμβούλιο του ΓΣΠ».

Αν θα δημιουργήσει προβλήματα μια πιθανή αποχώρηση της Ομόνοιας: «Εμείς θέλουμε το στάδιο να είναι βιώσιμο. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ομόνοιας θα δημιουργήσει δυσκολίες όμως έχουμε την αισιοδοξία και την πίστη ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι η Ομόνοια αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ για το Μακάρειο για να απαντήσει στο ΓΣΠ». .

Αν θα γίνει και στις δυο ομάδες έκπτωση: «Η έκπτωση που θα γίνει στην Ομόνοια θα γίνει και στον ΑΠΟΕΛ».

Για τις οφειλές των δυο ομάδων προς το ΓΣΠ: «Η Ομόνοια οφείλει στο ΓΣΠ γύρω στις 680 με 700 χιλιάδες ευρώ και ο ΑΠΟΕΛ γύρω στις 180 χιλιάδες».

Για το VAR στο ΓΣΠ: «Έγινε και μια προεργασία για το VAR. Αν ο ΑΠΟΕΛ φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορεί να εφαρμοστεί το VAR στο ΓΣΠ».

season tickets 2019-2020
Previous post

Σάμιος: «Να δώσουμε χρόνο και χώρο στους Νέους μας»

Next post

Τα στιγμιότυπα του τελικού