ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ζητείται σωστή προσέγγιση & σωστή αντίδραση

Είναι και θέμα προπονητή του ΑΠΟΕΛ η αγωνιστική παρουσία της ομάδας με τον Απόλλωνα. Πως ο Τραμετσάνι θα αξιολογήσει τον αντίπαλο και αν θα καταφέρει να τον αξιολογήσει σωστά.

Με την ΑΕΚ, η αξιολόγηση που έκανε ήταν αποτυχημένη και αποτυπώθηκε στο γήπεδο με την 11άδα που παράταξε και γενικότερα με το πλάνο το οποίο θέλησε να εφαρμόσει και δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά, δεν θα έχει καμία δικαιολογία να αποτύχει ο Ιταλός. Έχει μπροστά του μία ομάδα που είναι καλά γνωστός ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται και θα πρέπει να την σταματήσει.

Ζητείται λοιπόν σωστή προσέγγιση από τον Ιταλό και εξίσου σωστή αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές.

Καρλάο-Τάμαρι-Εφραίμ

Προκύπτει μεγάλο ενδιαφέρον για την 11άδα του αγώνα της Δευτέρας στο ΓΣΠ. Λόγω και του ότι ο Τραμετσάνι εφαρμόζει μία διαφορετική θεωρεία για την επιλογή των βασικών παικτών.

Θα είναι όμως μεγάλη έκπληξη αν δεν ρίξει στον αγώνα τον Τάμαρι και τον Εφραίμ ενώ οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν και τον Καρλάο να προπονείται σε φουλ ρυθμό εδώ και μέρες.

Ίσως και οι τρεις ποδοσφαιριστές να βρεθούν στην 11άδα κάτι που αν συμβεί θα ανεβάσει αισθητά την ποιότητα της ομάδας.

Εμίλιο Νσούε
Λείπει και πολύ μάλιστα ο καλός Νσούε. Από τις 16 Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τον Ερμή έχει να παίξει (μόλις 33 λεπτά και έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού) και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψει και μάλιστα στην 11άδα.
Από την άλλη όμως, η κλάση του είναι μεγάλη και με την παρουσία του στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμό, ίσως να βάλει σε σκέψεις τον Τραμετσάνι.

sport-fm

Previous post

Χρειαζόμαστε αξιόπιστες επιθετικές λύσεις

Next post

Αφιερωμένη στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών