ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ζαχίντ προοπτικές και φυσική θέση

Στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τον Ζαχίντ για την ενίσχυση της Ομάδας μας. Ο Πακιστανός ήρθε στην Ομάδα με αρκετές προσδοκίες αν και το βιογραφικό του δεν ήταν το πλέον ιδανικό.

Στα πρώτα παιχνίδια είδαμε μερικά θετικά στοιχεία. Η ταχύτητα και η τεχνική του ξεχώρισαν, ενώ το γεγονός πως βλέπει γήπεδο σίγουρα είναι σημαντικό. Από την άλλη είδαμε όμως και συγκεκριμένα ελαττώματα. Ο Ζαχίντ πολύ σπάνια έφευγε ως φτερό από δεξιά ή αριστερά και ακόμη πιο σπάνια έστελνε μπαλιές στην περιοχή.

Έτσι πολλοί από εμάς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Πακιστανός θα αποδίδει καλύτερα ως δεκάρι ή ως δεύτερος επιθετικός. Μάλιστα αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος ο Δώνης εντόπισε. Έτσι στον αγώνα με την Αλκή ο Δώνης και ενώ είδε πως όντως το παιχνίδι δεν του έβγαινε όπως θα ήθελε, μετακίνησε τον Ζαχίντ στο κεντρικό άξονα. Το αποτέλεσμα ήταν η δικαίωση του Δώνη και του ΑΠΟΕΛ, μια και λίγο πριν λήξει το παιχνίδι ο Ζαχίντ σκόραρε και μας έφερε τη νίκη.

Μέχρι στιγμής ο Ζαχίντ μετρά 399 λεπτά συμμετοχής. Σε αυτά όλοι έχουμε δει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Ίσως με την έλευση και των τραυματιών ο ανταγωνισμός βοηθήσει τον Ζαχίντ. Ίσως ακόμη και ο χρόνος τον βοηθήσει να ενσωματωθεί για τα καλά στην Ομάδα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε ένα μήνα αγωνίστηκε σε 399 λεπτά χωρίς προετοιμασία και χωρίς να ξέρει καλά καλά την Ομάδα. Πάντως αν ο Δώνης εκμεταλλευτεί και διαχειριστεί σωστά τον Ζαχίντ τότε σίγουρα ο Πακιστανός μπορεί να βοηθήσει.

Previous post

Ο Βούρος και οι προοπτικές

Next post

Η UEFA για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ