Ποδοσφαιρο

Υποχρεωμένος να βρει τις λύσεις

Το ΑΠΟΕΛ, ήταν καλό. Πολύ καλό μάλιστα κατά διαστήματα στο α΄ημίχρονο. Και άξιζε να προηγηθεί στο σκορ. Καλούτσικο, ήταν επίσης από το 46΄-60΄. Μέχρι εκεί όμως. Οι δύο αλλαγές που έκανε στο 66΄δεν βοήθησαν. Παρά μόνο χάλασαν το πλάνο του Τόμας Ντολ.

Ούτε και μία αξιόλογη ευκαιρία δεν έφτιαξε, όταν έφυγε ο Τάμαρι και πιο πολύ όταν ο Γερμανός είχε την έμπνευση να δώσει ρόλο προωθημένου χαφ στον Άλεφ και όχι στον Μάτιτς.

Εκεί ήταν που χάλασε το πλάνο της ομάδας και έγινε ιδιαίτερα προβλεπτή στην αντίπαλη ομάδα. Συνοψίζοντας τα δεδομένα, ναι μεν η τακτική του κυρίου Ντολ, δούλεψε ώστε να μην απειληθεί καθόλου από την ΑΕΚ, αλλά πό την στιγμή που δεν κατάφερε να σκοράρει και να νικήσει η ομάδα του, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.

Για την αλλαγή του Τάμαρι ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιριστής που ένιωσε η άμυνα της ΑΕΚ, ακόμα και αν δεν έκανε σούπερ εμφάνιση, σαφώς και συζητείται, όπως επίσης συζητούνται και άλλα θέματα της ομάδας, που έχασε τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του και ετοιμάζεται να δώσει σε μία βδομάδα δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια με την Καραμπάχ και τον Απόλλωνα.

Στα οποία ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να βρει τρόπο να σκοράρει η ομάδα του με διαφορετική ίσως τακτική, αφού η Καραμπάχ π.χ στο ΓΣΠ αναμένεται να έχει για πρώτο στόχο τον βαθμό.

 

 

 

 

Previous post

«Έχουμε τελικό την Πέμπτη»

Next post

Σε ρόλο σκάουτερ και όχι βοηθού ο Λούκας