ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Υποχρεωμένος να διορθώσει όλα τα στραβά

Με την πλάτη στον τοίχο σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι το ΑΠΟΕΛ. Το λέει η βαθμολογία από τη μια και η ήττα στο Τσίρειο από την άλλη. Η ομάδα του Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς, αν θέλει να μείνει ζωντανή και στους δύο θεσμούς.

Αυτό είναι το πιο ρεαλιστικό συμπέρασμα. Για όσους θέλουν να βλέπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση και δεν παρασύρονται από τη θεωρητική άποψη που λέει ότι ακόμα τίποτε δεν χάθηκε.

Χρονικά, σαφώς και δεν χάθηκε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπως και η ρεβάνς στο κύπελλο. Μέχρι τον αγώνα με τον Εθνικό όμως, όλοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να καλύψει τη διαφορά από την 1η θέση, κάτι που δεν έγινε.

Αν δεν βρεθεί ο σωστός τρόπος για να επουλώσει τις αδυναμίες, τότε ο κίνδυνος να χαθεί η χρονιά θα είναι ορατός.

Ο Νορβηγός προπονητής πέρασε ήδη τον χρόνο προσαρμογής. Πλέον, είναι υποχρεωμένος να διορθώσει ό,τι πάει στραβό με την απόδοση και το αποτέλεσμα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η αδυναμία να σκοράρει η ομάδα του έφερε την ήττα στο κύπελλο και την ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τον Εθνικό.

Η διοίκηση έκανε αποδεχτή την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμα σέντερ φορ και μάλιστα ο Μπιόρν Σιγκούρνταρσον ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Ο Ισλανδός μαζί με το Χαλένιους και ενδεχομένως τον Πάβλοβιτς να είναι από εδώ και πέρα οι λύσεις για το γκολ, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά θέμα του σέντερ φορ το γκολ.

Ίσως να χρειάζεται βελτίωση και στη γενική της οργάνωση η ομάδα. Είτε από τα άκρα της επίθεσης, είτε από τη μεσαία γραμμή.

Είναι θέματα που χρήζουν παρέμβασης από τον αρμόδιο άνθρωπο που είναι ο προπονητής ο οποίος υποσχέθηκε όταν προσλήφθηκε ότι θέλει να βλέπει την ομάδα του να σκοράρει περισσότερα τέρματα από εκείνα που δέχεται.

Κάτι όμως που δεν έγινε στα τρία τελευταία παιχνίδια…

 

Μιχάλης Παπαγεωργίου   sportfm

Previous post

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Σιγκούρταρσον

Next post

Χωρίς Εφραίμ, Βούρο και Αλωνεύτη