ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Υπεροπλία στα άκρα μεσοεπιθετικά

Στον επαναληπτικό με την Καραμπάχ ο Τόμας Ντολ έδειξε να εμπιστεύεται τον Ρομάν Μπέζιακ, του έδωσε ρόλο ακραίου επιθετικού και τα πήγε περίφημα ο Σλοβένος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το ενδεχόμενο να τον καθιερώσει ο Γερμανός τεχνικός σαν ακραίο και όχι σαν καθαρό φορ είναι πλέον ορατό από την στιγμή που του έδειξε ότι μπορεί.

Αυτής της κίνησης ακολούθησε η συμπερίληψη του Γιώργου Εφραίμ στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Άγιαξ, μια κίνηση η οποία όπως και η πρώτη (βλέπε Μπέζιακ στην 11άδα) συζητήθηκε αρκετά.

Πρόκειται για δύο κινήσεις που αυτόματα αυξάνουν τους διαθέσιμους ακραίους επιθετικούς και μετρώντας τους, βγάλαμε έξι συν τον Βιντιγκάλ ο οποίος με τον Τραμετσάνι έπαιζε στο άκρο της επίθεσης. Πιο πρόσφατη συμμετοχή του το πρώτο ματς με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ.

Μετά από όλα αυτά, ουσιαστικά οι ακραίοι επιθετικοί είναι οι Τάμαρι, Μπέζιακ, Γιάκολις, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Χάνι και Βιντιγκάλ. Από την μια  προκύπτει πολυκοσμία και από την άλλη φαίνεται ξεκάθαρα το βάθος που έχει το ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ του.

Previous post

Αναβλήθηκαν τα ματς της 1ης-2ης Αγωνιστικής

Next post

Μια ζωή ΑΠΟΕΛ ο Κυθραιώτης!