ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Υπάρχει θέση για τον Γένσεν;

Η μεγάλη ποιότητα που υπάρχει στο χώρο του κέντρου με Ανουάρ και Ντέβι, εκτοπίζει (προς το παρόν) τον Μάικ Γένσεν ο οποίος είναι και αυτός όμως ένας εκ των εκλεκτών στη φετινή χρονιά.

Οι ικανότητες του Δανού είναι πέρα για πέρα γνωστές από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο ο Ανουάρ μαζί με τον Ντέβι δένουν ολοένα και πιο πολύ. Μπορεί ο Αργεντινός να μην αγωνίζεται εκ φύσεως σε εκείνη τη θέση αλλά δίπλα από τον Μαροκινό ελευθερώνεται και μπορεί να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Γένσεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί στο σχήμα της ομάδας για να δώσει περισσότερη έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι. Έχει τα τρεξίματα και τις ανάσες να το κάνει σε παιχνίδια που χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην άμυνα.

Σύγχρονο οκτάρι που πατάει περιοχή, αλλά καλύπτει και τα νώτα του. Αυτή είναι και η διαφορά του με τον Ντέβι ο οποίος όμως έδειξε να ανταποκρίνεται και να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις όταν κλήθηκε να αγωνιστεί στον άξονα μετά τον τραυματισμό του Δανού.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα δούμε τον Γένσεν ως βασικό στο χώρο του κέντρου, ωστόσο προς το παρόν, ειδικά σε αυτή τη θέση, όταν το δίδυμο σου αποδίδει καρπούς σε κάθε παιχνίδι, δεν αλλάζει…

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Διακρίθηκε όσο λίγοι σε παιχνίδια σαν το αυριανό

Next post

70 χιλιάδες ευρώ η αποζημίωση του Κροάτη