ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξέρουν από μπάλα αλλά…

Το περασμένο καλοκαίρι η Ομάδα μας έπρεπε να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Το κενό του Ντέβι ο οποίος έφυγε με μεταγραφή. Έτσι κατηφόρισε στην Κύπρο ο Φακούντο Μπερτόλιο μαζί με τον Μπρεσάν. Ο τελευταίος έμεινε μέχρι στον Γενάρη και ποτέ δεν έπεισε. Στη θέση του ήρθε ο Ολλανδός Εμπεσίλιο. Έτσι η Ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχει δυο δεκάρια τον Μπερτόλιο και τον Εμπεσίλιο.

Ο πρώτος δεν κατάφερε ποτέ να δώσει αυτά που μπορεί. Είναι φανερό πως μιλούμε για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Πολλές φορές οι κινήσεις του στο γήπεδο ήταν τέτοιες που όντως μας έδειχναν πως ήξερε τι πρέπει να κάνει με τη μπάλα. Όμως οι πολλοί τραυματισμοί του τον άφηναν πολύ συχνά εκτός. Συνολικά αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, έδωσε 9 ασίστ και σκόραρε 6 τέρματα σε όλους του θεσμούς. Ο απολογισμός του δεν ήταν κακός αλλά αν υπολογίσουμε την αξία του ποδοσφαιριστή σε συνάρτηση με το γεγονός πως είναι πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μας τότε δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Βέβαια ελπίζουμε πως χωρίς τραυματισμούς και μια κανονική προετοιμασία ο Μπερτόλιο θα βγάλει στο γήπεδο όλα αυτά που μπορεί.

Ο δεύτερος είναι ο Εμπεσίλιο. Ήρθε το Γενάρη για να βοηθήσει την Ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Η αποχή από το ποδόσφαιρο αλλά και τα επιπλέον κιλά ήταν φανερά και αυτά έφεραν μια καθυστέρηση στο ντεμπούτο του Ολλανδού. Σιγά σιγά όμως ο Εμπεσίλιο έβρισκε τα πατήματα του και σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν έδειξε λίγο από το ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν μείνει μακριά από τραυματισμούς μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Ξέρει πολλά καντάρια ποδοσφαίρου και ελπίζουμε πως θα τα βγάλει στο γήπεδο.

Η περασμένη σεζόν πάντως ήταν μια από τις πιο κακές που είχαμε τα τελευταία χρόνια σε βοήθεια από δεκάρια. Ελπίζουμε πως οι δυο πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα τα καταφέρουν και θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο στη φετινή σεζόν. Ο ίδιος ο Μπέιν όμως θα κρίνει αν οι δυο τους μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Ομάδας μας. Αν θεωρήσει πως δεν μπορούν τότε θα πρέπει να αναμένουμε εξελίξεις.

Previous post

Το σίριαλ Σόουζα

Next post

Συμφωνία και με Όαρ!