ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Σάβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «danas.rs», ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μας, Βούγιαντιν Σάβιτς,  πραγματοποίησε δεύτερο διαγνωστικό τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη Παρασκευή (19/6), έγινε γνωστό πως ο Σάβιτς προσβλήθηκε από τον ιό, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Υπενθυμίζουμε πως ο Σέρβος βρέθηκε στο ντέρμπι μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, ανάμεσα σε 20.000 φιλάθλους, ενώ ήρθε σε επαφή και με τους παίκτες της προηγούμενης του ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, πέρασαν από το τεστ του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα πέντε παίκτες της ομάδας να προσβληθούν από τον ιό.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την ενέργεια του Σάβιτς θα δώσει το παρών του στο ντέρμπι, έφερε δυσφορία και απογοήτευση στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ.

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε τον Alpha και στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον 30χρονο αμυντικό, και έτσι γίνονται προσπάθειες για αποδέσμευση του.

Previous post

Τι είπε στον Λουντέμο για τον Θρύλο ο Γιένσεν

Next post

Μεταγραφές μέχρι τις 15/9