Ποδοσφαιρο

Ξεκίνησαν το «σκανάρισμα» πιθανών μετεγγραφικών στόχων

Ο Γενάρης πλησιάζει και αν ήταν να συνδέσουμε τα όσα είδαμε προχθές να διαδραματίζονται στο χορτάρι του ΓΣΠ, λογικά ο Ντομένικο Τέτι και ο Πάολο Τραμετσάνι (αλλά και η διοίκηση που επιτέλους πήρε κι αυτή ανάσες ανακούφισης) θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι με την ενίσχυση να θεωρείται δεδομένη, ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ή δύο κλασικών φορ, με στόχο να λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα που εμφάνισαν οι γαλαζοκίτρινοι σε αρκετά παιγνίδια. Ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες ένας Αλ Τάαμαρι δεν φτάνει, αλλά και δεν μπορεί η ομάδα να τα περιμένει όλα από τον Ιορδανό διεθνή.

Όπως έχουμε ξανασημειώσει, Τέτι και Τραμετσάνι, πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν ήδη ξεκινήσει το «σκανάρισμα» πιθανών μετεγγραφικών στόχων. Λίαν συντόμως αναμένεται να υπάρξουν και οι ανάλογες τοποθετήσεις, αφού στον ΑΠΟΕΛ (λογικά) δεν θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουν τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι πέρα από τις νέες εισδοχές θα έχουμε και τις «αναγκαίες» αποχωρήσεις.

 

 

Goal

Previous post

Το σύνδρομο κατωτερότητας & ο κατήφορος της διοίκησης Κίρζη

Next post

Μέγας χορηγός η Megabet Plus