ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξεκαθαρίζουν και διαχωρίζουν την θέση τους

Η προσπάθεια του πρώην προέδρου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Σπύρου Σωτηρίου, για δημιουργία νέου συνδέσμου οπαδών, έφερε την αντίδραση του Δ. Σ. των οργανωμένων. 

Με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να ανοίξει σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ χωρίς την έγκριση του συμβουλίου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Επίσης οι οργανωμένοι μας χαρακτηρίζουν απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αποκορύφωμα την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και διαχωρίζουν τη θέση τους με την ψήφο της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

«Κανονικά δεν θα έπρεπε να τοποθετούμαστε για τα αυτονόητα όμως μετά την προβολή που πήραν δηλώσεις θαμώνων αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών για υποτιθέμενο άνοιγμα κάποιου είδους νέου συνδέσμου οργανωμένων πρέπει να καταστούν σαφή κάποια πράγματα.

Θα αφήσουμε ασχολίαστες τις ασάφιες οι οποίες ελέχθησαν αφού ξεκαθαρίστηκαν σε 24 ώρες. Οφείλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε και εμείς κάποια πράγματα.

Δεν μπορεί κανείς να ανοίξει σύνδεσμο οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ χωρίς την έγκριση του εκλεγμένου συμβουλίου του Παν.Συ.Φι. δηλαδή το όργανο που εκπροσωπεί τους Πορτοκαλί.

Υπήρξαν ανοιχτές υποβολές προς τα μέλη μας για την διαδικασία εκλογών το καλοκαίρι όπου μπορούσε οποιοδήποτε μέλος του συνδέσμου να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο συμβούλιο.

Οποιαδήποτε άλλη γελοία προσπάθεια να μπει κάποιος στον χώρο των Πορτοκαλί και των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες των εκλογών δεν θα έχει καλή κατάληξη.

Επίσης, για όσα απαράδεκτα συνέβησαν φέτος στην ομάδα με αποκορύφωση την απόφαση που βρήκε αντίθετο όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, διαχωρίζουμε κατηγορηματικά την στάση μας ως ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ με αυτή της διοίκησης, ενώ θα κληθούν ΟΛΟΙ οι Συνδεσμίτες εντός των επόμενων δύο εβδομάδων για ανοικτή συζήτηση ΓΙΑ ΟΛΑ στο χώρο του Συνδέσμου. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ είναι συσπειρωμένος και δυνατός και θα συνεχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του ως σύνολο».

Previous post

Ο Σπύρος διευκρινίζει για το νέο Σύνδεσμο

Next post

Tο γυαλί έχει ραγίσει για «Ντέβι»