Ποδοσφαιρο

Ξεχωρίζουν Μερκής, Νικόλας

Με την αγωνιστική δραστηριότητα να έχει διακοπεί, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ περιορίζονται στα σπίτια τους κατόπιν εντολών που έχουν πάρει και παράλληλα ακολουθούν κάποιες ειδικές ασκήσεις που τους έχουν αποσταλεί για να διατηρηθούν στο βαθμό που γίνεται σε καλή κατάσταση.

Κάποιοι παίκτες κουβαλούν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και από πλευράς κυπριακών συμμετοχών ξεχωρίζουν οι Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου που έχουν αγωνιστεί περισσότερο ακόμα και από πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Νικόλας Ιωάννου έχει την πρωτιά με 1666 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχοντας 19 συμμετοχές στην ενδεκάδα, ενώ 1560 λεπτά συμμετοχής μετρά ο Γιώργος Μερκής, με 17 συμμετοχές στην ενδεκάδα και μια σαν αλλαγή.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει και σημαντική συνεισφορά στο σκοράρισμα καθώς έχει πετύχει 6 γκολ και είναι ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της ομάδας. Μπορεί να έχει αρκετό καιρό να σκοράρει, όμως είχε πετύχει πολλά γκολ στο προηγούμενο διάστημα και όταν οι άλλοι ποδοσφαιριστές δεν έδιναν καθόλου βοήθεια στο σκοράρισμα.

Έχουν πάρει και οι δύο φανέλα βασικού σπίτι τους και έχουν σημαντική συνεισφορά στη μέχρι τώρα παρουσία του ΑΠΟΕΛ.

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

Με Ουζουνίδη και του χρόνου

Next post

Το σενάριο επανέναρξης του Πρωταθλήματος