ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξάνθη για Γιάκολις, Άρης για Λαφράνς, Ελβετία ο Ντράγκαν

Προκύπτουν νεότερα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάκολις, τον Κέβιν Λαφράνς, τον Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς και τον Σάβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Γιάκολις είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ξάνθη, και όπως όλα δείχνουν η ελληνική ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κροάτη. Έμειναν μόνο τα τυπικά για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Όσο αφορά τον Κέβιν Λαφράνς, και αυτός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ομάδα του «Βορρά» και η περίπτωση του έχει αξιολογηθεί θετικά από το τεχνικό τιμ.

Ο επόμενος στην λίστα είναι ο Μιχαήλοβιτς που πριν λίγα 24ωρα βγήκε η είδηση ότι ψάχνεται για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ελβετίας. Ο πολιτογραφημένος Ελβετός, προτιμάει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην χώρα του και ήδη είναι σε συζητήσεις με ορισμένες ομάδες. Το θέμα του Ντράγκαν εκτιμάται ότι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Τελευταίος, ο Βουγιαντίν Σάβιτς ο οποίος ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές στον ΘΡΥΛΟ αλλά δεν κατάφερε ποτέ να δείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί στο ρόστερ της Ομάδας μας. Ο Σέρβος, προς το παρών δεν ενδιαφέρεται να βρει κάποια ομάδα, αφού το συμβόλαιο που παίρνει από το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να το έχει πουθενά αλλού.

Να σημειωθεί ότι ο μόνος ποδοσφαιριστή που συνεχίζει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα είναι ο Μιχαήλοβιτς, ενώ όλοι οι άλλοι προπονούνται ατομικά στον Αρχάγγελο.

 

Το πολυβόλο

 

Previous post

Πτήση «εκατομμυρίων» (φωτορεπορτάζ)

Next post

Ένα παιχνίδι... έξι εκατομμύρια