ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ξανά σε… ηγετικό ρόλο ο Τάμαρι

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο Μούσα Τάμαρι είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο στο ΑΠΟΕΛ. Ο Ιορδανός κουβάλησε σε μεγάλο μέρος της χρονιάς την ομάδα πάνω του, ενώ στο διάστημα της απουσίας του μπορεί να υπήρχε μόνο η απώλεια στο ματς με την Αλκή, όμως είναι ποδοσφαιριστής που έλειψε από τους γαλαζοκίτρινους.

Επέστρεψε στο ματς με την Πάφο, όμως δεν μπόρεσε με το απρόβλεπτο του παιχνιδιού του να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του αν και είναι ποδοσφαιριστής που έχει τέτοια χαρακτηριστικά που κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίζει με 1-2 ενέργειες του στο γήπεδο.

Στο ΑΠΟΕΛ ξέρουν πολύ καλά ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Τάμαρι, τόσο για την βοήθεια που μπορεί να δώσει στην ομάδα, όσο και για το ότι φαίνεται θα φέρει μπόλικο χρήμα στο ταμείο αφού η αξία του έχει εκτοξευτεί.

Το ζητούμενο για τον Μούσα Τάμαρι είναι να μπορέσει να χτυπήσει ξανά lımıt up με την απόδοση του, παίρνοντας την ομάδα πάνω του στην προσπάθεια για το restart. Αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου», στο ΑΠΟΕΛ φιλοδοξούν ότι ο Ιορδανός θα παρουσιαστεί στην καλύτερη του κατάσταση και θα παίξει καθοριστικό ρόλο η απόδοση του στην προσπάθεια για το διπλό.

Ένας καλός Τάμαρι, όπως παρουσιάστηκε μέχρι πριν τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην εικόνα της ομάδας και στην ικανότητα της να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ο Ιορδανός έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, καθώς πέραν από τα σπουδαία του χαρίσματα, έχει και τον χαρακτήρα να ανταποκριθεί σε ηγετικό ρόλο και στο ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ότι θα δώσει την βοήθεια που προσδοκούν στη συνέχεια.

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

Το δύσκολο... έργο του Εφραίμ

Next post

Οι σκέψεις του Τραμετσάνι