Ποδηλασια

Ξανά πρωτιές για τους ποδηλάτες μας

Δύο πρώτες θέσεις εξασφάλισαν οι αθλητές του τμήματος ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ, κατά τον 8ο αγώνα παγκύπριου κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου από τον ποδηλατικό όμιλο Πάφου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν έξι αθλητές, με τον αρχηγό της Κωνσταντίνο Αντωνίου και τον Πολύβιο Γρηγοριάδη, να κατακτούν την πρώτη θέση στην κατηγορία master 1 και master 3, αντίστοιχα. Άξιοι συγχαρητηρίων και οι υπόλοιποι αθλητές μας- ο υπεύθυνος Μιχάλης Πουμπουρής, ο Κωνσταντίνος Κολοκασίδης, ο Πάμπος Χαραλάμπους και ο Ivan Evans, για την πολύ καλή παρουσία τους στον αγώνα.

Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο, οπόταν και ο αρχηγός της ομάδας μας Κωνσταντίνος Αντωνίου θα αγωνιστεί στο olympus man, που θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου και που περιλαμβάνει δύο χιλιόμετρα κολύμπι, 90 ποδηλασία και 21 τρέξιμο.

Το τμήμα ποδηλασίας στηρίζουν οι: M Poumpouris ELECTRICAL,BDSWISS, PERCINDOL, CVS CONSTRUCTION, IDS, DIMCO VITABIOTICS CYCLO SHOP, WINMASTER, ACS COURIER, DELORBIS, GARMIN CYPRUS MAOURISOIKOSET.

Previous post

Περί Χρύση…

Next post

Ούτε το ¼