Ποδοσφαιρο

«Βγάλτε κάρτα πριν το γήπεδο»

Εν όψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας μετά την εφαρμογή της νομοθεσίας για υποχρεωτική έκδοση κάρτας φιλάθλου, ενημερώνουμε όσους φιλάθλους μας επιθυμούν όπως την εξασφαλίσουν πριν να έρθουν στο γήπεδο.

Έχει αποδειχθεί από πρόσφατους αγώνες άλλων ομάδων ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα και ότι τα άτομα που μπορούν να εξυπηρετηθούν στο γήπεδο είναι πολύ λίγα. Όσοι επιλέξουν να εκδόσουν κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθούν και να εισέλθουν στο γήπεδο μετά την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα άτομα άνω των 14 ετών που θέλουν να παρακολουθήσουν στο γήπεδο αγώνες Α’ κατηγορίας, υποχρεούνται να έχουν κάρτα φιλάθλου και δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο αγώνα χωρίς αυτή.

ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει αφού εκδόσουν την κάρτα φιλάθλου να ενεργοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://online.theasis.cy.net/koa/team/apoel/

– Τα στοιχεία ενεργοποίησης του εισιτηρίου διαρκείας καταχωρούνται μόνο στο σύστημα εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ.
– Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η διαδικασία ενεργοποίησης του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop.
– Η ενεργοποίηση των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα μπορεί να γίνει στο γήπεδο την ημέρα αγώνων και θα πρέπει να γίνει εκ των προτέρων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εισιτήριο διαρκείας.

Πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου ΕΔΩ.

season tickets 2019-2020
Previous post

Έχει «θέματα» στην άμυνα

Next post

Θα πρέπει ν' αλλάξουν πολλά το συντομότερο