ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

U19: Νέος προπονητής ο Ντάβιντ Μπελβέρ

Η Ομάδα μας ανακοίνωσε ότι ο Νταβίδ Μπελβέρ ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας U19.

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την πρόσληψη του Νταβίδ Μπελβέρ στη θέση του προπονητή U19.

Μετά την παραμονή του Γιώργου Κωστή στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας υπήρξε ένα διάστημα προσωρινής αντικατάστασης της θέσης του προπονητή της U19 από τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη μέχρι και την κατάληξη στον αντικαταστάτη του Γιώργου Κωστή. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν παράλληλα και υπεύθυνος προγραμμάτων ανάπτυξης Grassroots.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη που κάλυψε το κενό στο χρονικό διάστημα που χειρίστηκε και τα δύο τμήματα με πλήρη αφοσίωση και επαγγελματισμό υπερβάλλοντας εαυτό. Ο Κωνσταντίνος θα επιστρέψει πλήρως στα τμήματα Grassroots για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που επιτελεί.

Ο Νταβίδ Μπελβέρ είναι κάτοχος του UEFA PRO License και δούλεψε την περσινή περίοδο ως προπονητής της Κ17 και κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη θέση του προπονητή U19 τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ευχόμαστε στον Νταβίδ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

Previous post

Τεστ χαρακτήρα και δύναμης

Next post

Η σωστή διαχείρηση του Ζαχίντ