ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Transfer Center (τελικές ημερομηνίες μεταγραφών)

Χθες τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε και η περίοδος των μεταγραφών του καλοκαιριού. Η ομοσπονδία μαζί με τα σαΐνια των άλλων ομάδων έκριναν σοφό το να κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Κύπρο 20 μέρες περίπου πιο νωρίς απ’ τις άλλες χώρες και το αφήνουμε ως εδώ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα για περεταίρω κινήσεις, αν και η ομάδας μάλλον δεν…

Άνεργοι

Μέχρι το Σάββατο 19/9 υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής άνεργων ποδοσφαιριστών, όσων δηλαδή έμειναν χωρίς ομάδα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δανεικοί καταλόγου Α’

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είναι ανοικτό το παράθυρο για δανεισμό ποδοσφαιριστή καταλόγου Α’, φθάνει να έρχεται από Κυπριακή ομάδα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ίσως παραχωρήσουμε με δανεισμό κάποιο ποδοσφαιριστή σε άλλη Κυπριακή ομάδα (Λαφράνς ή Γιάκολις ή Ντράγκαν).

Στις 25 Σεπτεμβρίου πρέπει να δηλωθεί και ο τελικός Κατάλογος Α’ των ομάδων μέχρι τον Γενάρη του 2021.

Δανεικοί καταλόγου Β’

Η τελευταία δυνατότητα για ενίσχυση αφορά Κατάλογο Β’ (παίκτες που γεννήθηκαν από την 1/1/1998 και μετά) με δανεικό ποδοσφαιριστή από άλλη Κυπριακή ομάδα. Αυτό μπορεί να συμβεί μέχρι τις 30/9. Και πάλι ίσως εμείς παραχωρήσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή με αυτό τον τρόπο.

Αυτά λοιπόν είναι τα δεδομένα για τη μεταγραφική περίοδο και τις ημερομηνίες που είναι καλό να έχουμε στο μυαλό. Κίνηση ενίσχυσης δύσκολα θα προκύψει, αλλά αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να παραχωρήσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή.

 

Previous post

Η αναγέννηση του Ντέβι περνά απ’ τον Ανουάρ;

Next post

Η τελευταία προπόνηση στο Καζακστάν (pics)