Ποδοσφαιρο

Τραμετσάνι: «Δεν θα φύγει ο Τάμαρι»

Ο Ιταλός προπονητής μας Πάολο Τραμετσάνι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο (2-1) ντέρμπι με τους χόχους αναφέρθηκε και στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τόνισε πως είπε στη διοίκηση να περιμένει έως ότου ολοκληρωθούν οι αγώνες μέσα στο 2018.

Αναλυτικά: «Να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίχτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Στο πρώτο μέρος ήταν δύσκολο γι’ εμάς να κλείνουμε τους χώρους. Είχε αλλάξει τον τρόπο που έπαιζε και αυτός μας δυσκόλεψε. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα δεν είναι εύκολο να γυρίζεις παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Σήμερα ήταν μια ανηφόρα και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τους οπαδούς μας. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκες».

Για τα δύο παιχνίδι που ήταν στον πάγκο με την Ομόνοια: «Σήμερα ήταν διαφορετικά γι’ εμάς. Παίξαμε πολύ καλά, όμως και η Ομόνοια ήταν πολύ καλή, έκλεισε τους χώρους και ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αλλάξαμε την τακτική μας, αλλάξαμε θέση στον Ζαχίντ. Δεν μας βγήκε στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Θέλω όμως να συγχαρώ την Ομόνοια που άλλαξε το σύστημα της με τόση επιτυχία».

Για τις μετεγγραφές: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τον διευθυντή για την μετεγγραφική περίοδο. Τους έχω ζητήσει να περιμένουμε μέχρι τα τελευταία παιχνίδια για να είμαστε σίγουροι. Θα πάρουμε παίχτες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ξέρουν τι θέλω, με γνωρίζουν καλύτερα και χαίρομαι που έχουμε αυτή τη συνεργασία».

Αν πιστεύει πως θα φύγει ο Τάαμαρι τον Ιανουάριο: «Όχι. Μίλησα μαζί του. κάνει ίσως την καλύτερη του σεζόν, πιστεύω σε εκείνον και ότι καλό θα ήταν να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Previous post

Τους έβαλε ξανά στο... ΤΑ(ερ)μάρι!

Next post

Έτσι ήρθε η 13η σερί νίκη επί των χόχων (video)