ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τους μελετά εδώ και καιρό

Για όσους πιστεύουν ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ουρανοκατέβατος ή ότι απλά ήρθε να μαζέψει ότι απέμεινε από τον ΑΠΟΕΛ κάνουν μεγάλο λάθος.

Πολλοί θεωρούν ότι ο 44χρονος δεν γνωρίζει την ποιότητα και τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστή αλλά αυτό είναι λάθος. Εδώ και καιρό παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ και γνωρίζει πολύ καλά τη δυνατότητες έχει ο κάθε ένας. Φυσικά άλλο να προπονείς μια ομάδα καθημερινά και άλλο να την βλέπεις μια φορά την βδομάδα στα παιχνίδια, αλλά και πάλι ο Σάββας δεν ήρθε καθόλου αδιάβαστος. Αντίθετα, έχει κάνει πολύ καλό «homework» και αυτό θα φανεί από τα πρώτα παιχνίδια.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ποιητικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν προαφαίρει τα αναμενόμενα και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αφεντικό θα κάνει ότι μπορεί να πάρει το μάξιμουμ του κάθε ποδοσφαιριστή.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Ελλαδίτη είναι να καταφέρει να δέσει την ομάδα, να συμμαζέψει την άμυνα και να δώσει ώθηση στην μεσοεπιθετική μας γραμμή. Ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να γίνει επικίνδυνος στην αντίπαλη εστία, ενώ δέχεται γκολ από το πουθενά!

Πάνω από όλα πρέπει να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει ομάδα! Μπορεί να μην υπάρχει η ποιότητα των περασμένων χρόνων αλλά σίγουρα το ρόστερ που έχει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι για ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Καλή επιτυχία Σάββα!!!

@orangeWOLF

Previous post

Δεν χωράει στην εξίσωση ο Νούνο

Next post

Αδικήθηκε