ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τους έχει τρελάνει όλους ο παικταράς

O Μούσα Αλ-Τάαμαρι  έχει… αναγκάσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να ασχολούνται με την πάρτι του, λόγω φυσικά των αγωνιστικών του επιτευγμάτων.

Ο Ιορδανός έχει δώσει μέχρι στιγμής μια ασίστ, ενώ έχει σκοράρει το μοναδικό και νικητήριο γκολ για την Εθνική του ομάδα, σε μόλις δύο παιχνίδια του Ασιατικού Κυπέλλου. Γι’ αυτό και η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης «the-afc.com», κάνει ειδική αναφορά για τον παιχταρά, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του.

Για την πορεία της Ιορδανίας, είπε: «Κάναμε μια καλή αρχή με τις νίκες απέναντι σε Αυστραλία και Συρία. Αυτό είναι καλό για όλους τους παίκτες για το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους της Ιορδανίας κάτι για το οποίο να χαμογελάνε. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας».

Για το αν θα μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα, τόνισε: «Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην διοργάνωση αλλά κάποια άτομα μου έχουν μιλήσει σχετικά με το να πάω σε έναν άλλο σύλλογο. Η Φιορεντίνα έκανε μια πρόταση και ελπίζω μια μέρα να γίνω ένας παγκοσμίως γνωστός ποδοσφαιριστής».

Previous post

Για ακόμα μεγαλύτερο σερί

Next post

Οβίδα