ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Τώρα θέλουμε το έβδομο σερί!»

Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα Record παραχώρησε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος έθεσε το στόχο για την επόμενη χρονιά –το έβδομο σερί πρωτάθλημα- ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της παραμονής του Νούνο Μοράις στην ομάδα.

«Όταν ήρθα στην ομάδα, απέμεναν 7 αγωνιστικές και είχαμε 3 βαθμούς λιγότερους από τον Απόλλωνα. Καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να τερματίσουμε 4 βαθμούς πάνω από τον αντίπαλό μας. Πέρα από αυτό, καταρρίψαμε το ρεκόρ των γκολ και των βαθμών στο κυπριακό πρωτάθλημα. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το έβδομο σερί πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Κύπρο», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στους συμπατριώτες του.

«Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Πάντα πίστευα ότι μπορούσα να φέρω εις πέρας αυτή την αποστολή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο μου τίτλο ως πρώτος προπονητής. Ελπίζω να είναι ο πρώτος από πολλούς τίτλους», πρόσθεσε.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε και για το «καυτό» θέμα της ανανέωσης του Νούνο Μοράις: «Ο Νούνο Μοράις είναι ένα είδωλο για τους οπαδούς και έχει ένα απίστευτο παλμαρέ στην Κύπρο. Βοήθησε πάρα πολύ και στην προσαρμογή μου και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά είναι σε διαπραγματεύσεις για να μείνει. Ελπίζω όλα να κυλήσουν με τον καλύτερο τρόπο».

Previous post

Ρομό ή Πέρεθ ή κάτι άλλο;

Next post

Ο Καζού θέλει ΑΠΟΕΛ!