ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τον θυμάται κανείς;

Πάνε χρόνια να δούμε δικά μας παιδιά να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να καθιερώνονται.

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια αρέσκεται να ψάχνατε σε νεαρά ταλέντα στην άλλη άκρη της γης αλλά «δυσκολεύετε» να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά στην Ακαδημία.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και ένα από αυτά είναι του 25χρονου πλέον Βασίλη Παπαφώτη! Ο Βασίλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδα μας και το 2013 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Για μια πενταετία ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας καθώς αγωνίστηκε μόλις 10 φορές και εκείνες σε αδιάφορα παιχνίδια. Το 2017 δόθηκε σαν δανικός στην Δόξα όπου πραγματοποίησε εκπληκτική χρονιά γράφοντας 30 συμμέτοχές με 4 γκολ και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά και θα είναι έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται στην ομάδα που ανδρώθηκε, κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν μας κάνει και τον έδωσαν με ελευθέρα μεταγραφή στην Δόξα. Έμεινε για δυο χρόνια στην ομάδα της Κατωκοπιάς συνεχίζοντας τις καλές παρουσίες και το καλοκαίρι πήρε μετεγγραφή στην ΑΕΛ.

Με την ομάδα της Λεμεσού διανεύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς είναι βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ μετρώντας 9 συμμετοχές στους πρώτους 9 αγώνες. Αν πάμε λίγες βδομάδες πίσω και θυμηθούμε το μεταξύ μας παιχνίδι στο ΓΣΠ ο Παπαφώτης έκανε ότι ήθελε την γαλαζοκίτρινη άμυνα με τους ποδοσφαιριστές μας απλά να παρακολουθούν!

Παιδιά όπως ο Παπαφώτης χάθηκαν πολλά από τον ΑΠΟΕΛ και ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό. Φέτος στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και ευχόμαστε αυτή τη φορά να παρουσιαστούμε πιο «σοφοί» και να μην χαραμίσουμε τα δικά μας παιδιά φέρνοντας ποδοσφαιριστές από την άλλη άκρη του ατλαντικού!

@orangeWOLF

Previous post

Είναι άξιο απορίας

Next post

Πουθενά...