ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Το ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κάπως έτσι θυμίζει το σκηνικό στον Αρχάγγελο μετά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που απέκτησε ο επαναληπτικός με τη Σούντουβα.

Το καμπανάκι της αφύπνισης, σήμανε η διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος που είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικός.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε ξεκάθαρο σε Μπαλταζάρ και ποδοσφαιριστές ότι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με άλλο αποτέλεσμα πέρα από την ανατροπή του σε βάρος τους σκορ.

Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η προτροπή του προέδρου και περιμένει ότι θα δει άλλη απόδοση, αντάξια με την αξία των ποδοσφαιριστών.

Για το λόγο αυτό, έχουν άπαντες ευαισθητοποιηθεί προκειμένου να κάνουν πράξη το μοναδικό αγωνιστικό στόχο. Ειδικά από πλευράς προπονητή, ξεκίνησε να σκέφτεται πως πρέπει να παραταχθεί η ομάδα του, έχοντας στο μυαλό όλα εκείνα τα στραβά του πρώτου αγώνα από πλευράς δικών του ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα της Σούντουβα που ήταν ο αιφνιδιασμός και η ικανότητά της να ολοκληρώσει με απόλυτη ευστοχία τις φάσεις που έκανε.

Ο προπονητής νιώθει το πρώτο μεγάλο βάρος από τότε που ανέλαβε τα ηνία στον Αρχάγγελο και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να κερδίσει εκ νέου τις εντυπώσεις, αλλά συνάμα γνωρίζει τις επιπτώσεις πιθανής αποτυχίας.

Έλαβαν λοιπόν, όλοι το μήνυμα της διοίκησης και ξεκίνησαν από χθες να σκέφτονται τον επαναληπτικό και πως θα βγουν νικητές απέναντι στον αντίπαλο, που παρά τις όποιες του αδυναμίες, έρχεται στην Κύπρο και θα παραταχθεί στο ΓΣΠ με ένα καλό μαξιλαράκι λόγω του 3-1.

Όσον αφορά τις αλλαγές στην 11άδα, αυτές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αλλά είναι νωρίς να γίνει ασφαλής πρόβλεψη, για το ποιοι θα συγκροτήσουν τις βασικές επιλογές του προπονητή.

 

 

sportfm

Previous post

Κινητοποίηση για την ανατροπή

Next post

Ο Θρύλος των ανατροπών