Ποδοσφαιρο

Το… βιολί του ο Ντολ

Στην κοσμάρα του ο Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός τεχνικός μας είπε ότι η Ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και να ενισχυθεί.

Την ίδια ώρα στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι, καθώς όπως υπογράμμισε η Ομάδα δεν μπορούσε να αναπτύξει το παιχνίδι από πίσω αλλά ούτε και να σκοράρει.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Όλοι είναι απογοητευμένοι από την ήττα μας και την εμφάνιση μας, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό δεν το καταλαβαίνω, είχαμε πρόβλημα να παίξουμε από πίσω, φοβόμασταν να παίξουμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είχα αίσθημα ότι δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η ευκαιρία που έκανε ο Ολυμπιακός και μας έβαλε το τέρμα ήταν τέσσερις ενάντιων ενός και κατάφεραν να βάλουν γκολ.

Πρέπει να μας προβληματίσει. Είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν νιώθαμε ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν είχαμε ελεύθερα φάουλ εκτός περιοχής ούτε και καλές κινήσεις. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάση. Δεν ήταν καλή μέρα για την ομάδα μας. Βεβαίως και δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Σαφώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και την εμφάνιση μας. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ κάθε μέρα. Η επιτυχία που είχαμε στην Ευρώπη ήταν επειδή είχαμε καλή οργάνωση. Στην Ευρώπη εμείς μέναμε πίσω και περιμέναμε τον αντίπαλο, ενώ εδώ πρέπει να παλέψουμε περισσότερο. Είμαστε στον Δεκέμβρη κανένας δεν θα μας δώσει πόντους εύκολα. Πρέπει να παλέψεις για τους πόντους. Θέλουμε περισσότερη δύναμη από τον καθένα, πρέπει να έχουμε στόχο για να θέλουμε να σκοράρουμε.

Χρειαζόμαστε καλύτερη νοοτροπία και δύναμη. Αντιλαμβάνομαι τους πάντες, μάλλον πρέπει να κάνουμε κάτι στη μετεγγραφική περίοδο. Αν θυμάστε παίξαμε και πριν 3-4-3 αλλά είχαμε χαμένες μπαλιές και δεχόμασταν αντεπιθέσεις, πήγαμε σε άλλο σύστημα για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σήμερα ήταν μία μέρα χάλια. Αναγνωρίζω την άποψη σας. Ποτέ δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε ένα παιχνίδι. Ούτε με την Ομόνοια, ούτε με τη Νέα Σαλαμίνα, ούτε με το Παραλίμνι. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ αλλά πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας».

Αναφορικά με το μέλλον του, αφού αρκετοί φίλοι της ομάδας ζητούν την απόλυσή του, σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτή τη κατάσταση. Δεν έχω τίποτα να πω»

Previous post

«Δεν υπάρχει δικαιολογία... ήμασταν κάκιστοι»

Next post

Τέλος ο Ντολ