ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πρόβλημα της άμυνας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας τη δεδομένη στιγμή είναι η άμυνα μας. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουμε δεχθεί δέκα τέρματα. Το στατιστικό αυτό μιλά από μόνο του. Είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να λυθεί άμεσα.

Το δίδυμο Μερκή – Πολιάκοφ δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς. Είναι δυο βαρετοί κεντρικοί αμυντικοί με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Καλοί στο ψηλό παιχνίδι μπορούν να κλείσουν και να πιέσουν τον κάθε αντίπαλο, όμως υπάρχει θέμα στην ταχύτητα. Όταν μια ομάδα αναπτύσσεται με ταχύτητα τότε πολύ πιθανών να υπάρξει θέμα (κάτι που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια).

Η λύση πάντως ίσως ακούει στο όνομα Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος είναι με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα και ακόμη και σε μια μέτρια σεζόν όπως τη φετινή είναι παίκτης κλειδί. Από την άλλη βέβαια μέχρι να επανέλθει πλήρως δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Έτσι οι άλλες λύσεις είναι οι Βούρος και Ιωάννου, οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Μερκή και Πολιάκοφ.

Πάντως η ουσία είναι πως το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας πρέπει να λυθεί. Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να δουλέψει το όλο θέμα και μάλιστα σύντομα. Αν δεν γίνει αυτό θα το πληρώσουμε.

Previous post

«Να νηστεύει πριν πιάνει στο στόμα του τον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Αυτός ο μάγος...