ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα ΜΜΕ για 'μας

Το πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης

Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο απ’ την αρχή της σεζόν, καθώς τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο τα πάντα εξαρτιόνται απ’ τα δικά του πόδια. Σαφώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως για να βρεθείς με δυο κούπες, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Η σκέψη όλων στον «Αρχάγγελο» είναι στο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια. Εκεί ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Όμως ο Μπαλταζάρ θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα, ιδίως για να βρει τα δυο φτερά.

Τη δεδομένη στιγμή ο Εφραίμ είναι εκτός, καθώς δεν τα κατάφερε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμός και ήρθε νέος τραυματισμός. Απ’ την άλλη εκτός είναι και οι Στάθης Αλωνεύτης και Τόμι Ορ. Αμφότεροι χθες ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Έτσι οι τρεις επιλογές που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν οι πρώτες δεν αποτελούν για την ώρα επιλογές για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Υπάρχουν όμως μερικές ακόμη επιλογές απ’ τις οποίος ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Απ’ τη μια είναι ο Ζαχίντ ο οποίος αγωνίστηκε πολλές φορές στη φετινή σεζόν στα δεξί άκρο της επίθεσης. Βέβαια πάντα συνέκλινε προς τα μέσα με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε ένα κλασικό ακραίο επιθετικό. Ίδια τα δεδομένα και για τον Σάλαϊ για τον οποίο είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι η φυσική του θέση και δυσκολεύεται. Πέραν των δυο έχουμε δει τον Ντελατόρε να αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός χωρίς μεγάλη επιτυχία όμως. Υπάρχει ο Μηνάς Αντωνίου ενώ τέλος είναι και το σενάριο να δούμε τον Εμίλιο Νσούε εκεί και πίσω στο δεξί άκρο της άμυνας ένα εκ των Πολιάκοφ ή Βούρο.

Τα σενάρια αρκετά και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει μπροστά του μια πολύ σημαντική απόφαση. Η νίκη απέναντι στην Ομόνοια είναι μονόδρομος, και ο στόχος ένας. Η ουσία είναι όποια επιλογή και αν κάνει ο Πορτογάλος να βοηθήσει ως προς τον στόχο.

Εφραίμ Γεωργίου

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

O Νσούε θα πάρει θέση στο δεξί επιθετικό άκρο

Next post

Η προπώληση με Χόχους