ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Το πρώτο δύσκολο τεστ για τον Τέτι

Έχουμε διανύσει σχεδόν το 1/3 της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν θέσει ως μέγιστη προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι προσπάθειες του Ντομένικο Τέτι.

«Κοιτάζουμε συνεχώς για να βρούμε κάποια καλή ευκαιρία, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες τον Ιανουάριο κι αν θα βρούμε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα», είχε δηλώσει ο Τέτι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του νικηφόρου (2-0) εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή.

«Δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες τον Ιανουάριο». Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι ο Τέτι «έκλεψε» την ατάκα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σερβοέλληνας είχε πει αρκετές φορές στο παρελθόν αυτή τη φράση όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, θέλοντας να αναδείξει τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για εξεύρεση ποιοτικών και έτοιμων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα.

Είναι γεγονός πως δεν είναι καθόλου εύκολη η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ιδίως για τις ομάδες που αδυνατούν ή δεν είναι διατεθειμένες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν ποδοσφαιριστές από άλλους συλλόγους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ούτε ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανοιχτεί οικονομικά τον Ιανουάριο και να προχωρήσει σε μια δαπανηρή αγορά παίκτη από άλλη ομάδα. Η χρονιά θα κλείσει με έλλειμμα ύψους 6 περίπου εκατομμυρίων και οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν με τίποτα να δουν την «τρύπα» να μεγαλώνει.

Επομένως, αυτό που χρειάζεται είναι καλή έρευνα και σωστή αξιοποίηση των διασυνδέσεων που έχει ο Τέτι στο εξωτερικό. Ο Ιταλός «ξεψαχνίζει» την αγορά, ψάχνοντας για μια καλή ευκαιρία με ένα παίκτη ο οποίος θα διαθέτει όλο το πακέτο και να είναι προσιτός οικονομικά. Ο Τέτι δίνει τις πρώτες του εξετάσεις όσο αφορά τις μεταγραφές και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή αρχή, φέρνοντας στην ομάδα ένα ετοιμοπόλεμο και γκολτσή επιθετικό με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.

 

www.24sports.com.cy

season tickets 2019-2020
Previous post

Μεγάλη νίκη επί του Κεραυνού

Next post

Ολοι ετοιμοπόλεμοι