ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πρόγραμμα των προπονήσεων

Το γραφείο Τύπου της Ομάδας μας μας ενημερώνει μέσω tweet για το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι την αναχώρηση για την Πολωνία.

Όπως αναφέρει, οι παίχτες μας θα προπονούνται καθημερινά μέχρι το Σάββατο, και έπειτα -ξημερώματα Δευτέρας- θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά: «Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις. Θα ακολουθήσει πρωινή προπόνηση. Μέχρι και το Σάββατο θα υπάρχουν καθημερινές προπονήσεις. Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και τα ξημερώματα της Δευτέρας, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία».

Όπως σημειώσαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, στους Νσούε, Πολιάκοφ, Σάλαϊ και Ζαχίντ έχει παραχωρηθεί άδεια από την τεχνική ηγεσία για τις εθνικές τους υποχρεώσεις και θα ενσωματώνονταν με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία (18/6).

Για τον Ρουέδα σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση (11/6) είναι λόγω του γνωστού τραυματισμού του και είναι ευρέως γνωστό ότι ο παίκτης δεν θα επανεγγραφεί στο ρόστερ για τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζουμε πως χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα. Τα βλέμματα έπεσαν στους νεοφερμένους Καζού, Νατέλ, Αλ-Ταμαρί, Ταβάρες, και Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο Μούσα Αλ-Ταμαρί, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση, αφού ήρθε χθες στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει την ομάδα.

Επίσης ο ΑΠΟΕΛ αναχωρεί για το «Hotel Mistral Sport» για ένα διάστημα 11 ημερών και έπειτα η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της, τα ξημερώματα στις 30/6. Επί πολωνικού εδάφους θα δοθούν και τρία φιλικά όπως έχει ανακοινωθεί ήδη.

Previous post

Ο Νίκος Κουγιάλης για το Σωματείο και τις μεταγραφές

Next post

Έγιναν οι αιματολογικές!