ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το ποδοσφαιρικό θράσος του Σαλάι

Το χθεσινό ντεμπούτο του Σαλάι με τα χρώματα της Ομάδας μας, συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή απόδοση από τον νεαρό αλλά και ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό τέρμα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σαλάι κέρδισε και το πέναλτι.

Ο νεαρός έδειξε πως έχει το ποδοσφαιρικό θράσος και το ταλέντο που χρειάζεται για να παίξει στην Ομάδα μας και να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του (με οδηγίες από τον Γιώργο Δώνη), ενώ φάνηκε να ξέρει πολύ καλά το που αλλά και πως πρέπει να πατά στον αγωνιστικό χώρο. Η υψηλή τεχνική κατάρτιση του φάνηκε και στη φάση του πέναλτι όταν ο ίδιος χόρεψε ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα.

Το ντεμπούτο λοιπόν του Σαλάι ήταν πέρα για πέρα θετικό. Αυτό όμως σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα την ίδια στιγμή. Ο Μαγυάρος θα πρέπει να δουλέψει σκληρά. Η σοβαρότητα και η εργατικότητα θα τον οδηγήσουν ψηλά, αλλιώς αν δεν το κάνει αυτό τότε κάπου στο δρόμο θα χάσει την πορεία του. Μέχρι στιγμής όμως πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Σαλάι ήταν εξαιρετικός και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει έτσι.

Previous post

Φασουλιώτης για το ντεμπούτο Σάλαϊ, Ζαχίντ, Βούρου

Next post

Το τέρμα του Ποτέ και οι προεκτάσεις