ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πλάνο για το ντέρμπι

Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να εισέλθει για τα καλά στη νέα εποχή, στην εποχή Τραμετσάνι ο οποίος από την Κυριακή θα αρχίσει να γράφει ιστορία στην ομάδα. Τα ψέματα τελείωσαν, άλλο προπονήσεις και άλλο επίσημο παιχνίδι και να που έφτασε το πρώτο και θα είναι και ντέρμπι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και η πρώτη αποστολή που έβγαλε ο Ιταλός προπονητής είναι αλήθεια ότι έβγαλε πράγματα αξιοσημείωτα. Η απουσία του Εφραίμ ο οποίος κατά τα άλλα προπονείτο κανονικά ολόκληρη την εβδομάδα καθώς επίσης και η επιστροφή του Ρουέδα στην αποστολή μετά από  τον Δεκέμβριο του 2017 είναι θέματα που θα αποτελέσουν τροφή για συζήτηση τουλάχιστον μέχρι και την έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Πλέον αφού βγήκε και η αποστολή είναι δεδομένο ποιες θα είναι οι απουσίες. Πέραν από τον Εφραίμ δεν υπολογίζονται ούτε οι Νσούε, Ντε Βισνέντι και Μιλάνοφ που είναι ο πρώτος ανέτοιμος και οι άλλοι δύο τραυματίες καθώς επίσης και ο Ιωάννου που είναι τιμωρημένος. Οι υπόλοιποι είναι στις επιλογές του προπονητή.

Όσον αφορά την 11αδα φαίνεται να παίζεται μια θέση στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Μερκή και Γκέντσογλου, με τις υπόλοιπες να είναι λίγο-πολύ «καπαρωμένες» αν και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που από θέση αουτσάιντερ γλυκοκοιτάζουν το αρχικό σχήμα.

Ο Ρομό μάλλον θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Καρλάο είναι ο σίγουρος στα στόπερ, δεξιά στην άμυνα ο Βούρος και αριστερά ο Καζού. Στην μεσαία γραμμή οι Μοράις και Σόουζα έχουν τον πρώτο λόγο ενώ υπάρχει και η επιλογή του Κασίνι. Ο Ζαχίντ θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο. Στα άκρα ο Τάμαρι είναι δεδομένος, δεν βγαίνει, ενώ στην έτερη μεριά μάλλον θα είναι ο Αλωνεύτης και στην κορυφή ο Ρέζα.

Είναι και η επιλογή του Ντελατόρε είτε για το ένα άκρο της επίθεσης, είτε για την κορυφή αλλά με λιγότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους.

Χρίστος Χρίστου

Previous post

Μέσα ο Ρουέδα έξω ο Εφραίμ

Next post

Αν δεν πάρει προς ο Ρέζα