ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Το πλάνο δράσης και τα συμβόλαια που πρέπει να λύσουν

Για το ΑΠΟΕΛ έρχεται ένα πιο δύσκολο καλοκαίρι συγκριτικά με τα προηγούμενα και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη ρευστότητας. Άλλωστε είναι κάτι που δεν έκρυψαν ποτέ οι διοικούντες την εταιρεία, αφού εδώ και μήνες ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης είχε δημοσιοποιήσει ότι η χρονιά θα κλείσει με έλλειμμα της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι διοικούντες ετοιμάζουν πλάνο δράσης, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να διασφαλιστεί έστω και μέσα από δυσκολίες η ομαλή οικονομική λειτουργία της εταιρείας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα υπάρχει συνέπεια πληρωμών.

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που προετοιμάζονται για να βρουν μπροστά τους, είναι με τα συμβόλαια που θα υποχρεωθούν να λύσουν. Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ρέζα που έχει ένα πολύ ψηλό συμβόλαιο, όμως δεν βρίσκεται στο πλάνο της νέας σεζόν. Το ενδεχόμενο να μείνει στην Αυστραλία είναι απομακρυσμένο αφού δεν κάνει καλή χρονιά και στο ΑΠΟΕΛ θα ψάξουν τη λύση, είτε μέσω συμφωνίας για διακοπή του συμβολαίου του, είτε μέσα από νέο δανεισμό του σε κάποια άλλη ομάδα.

Πιο χαμηλό σε απολαβές συμβόλαιο έχει και ο Ντελατόρε που η λογική λέει ότι δεν θα πάρει θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς, κυρίως να γίνει κατορθωτό να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Λέο Νατέλ. Είναι όμως μια περίπτωση που θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν στη διαδικασία να λύσουν και κάποια άλλα συμβόλαια οι γαλαζοκίτρινοι.

Οι διοικούντες την ομάδα έχουν το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθούν και ελπίζουν ότι θα βρουν θετική ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου sport-fm

Previous post

Η πρόταση στον Βάτερμαν

Next post

Μεγάλη η ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση