Ποδοσφαιρο

Το μέλλον του Νατέλ

Από τα αζήτητα επί Μπαλταζάρ, βασικός και σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του ΑΠΟΕΛ επί Πάολο Τραμετσάνι. Ο λόγος φυσικά για τον Λέο Νατέλ. Ο 21χρονος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος προτού αναλάβει ο Ιταλός τεχνικός, ενώ επί ημερών του έπαιξε και στις εφτά αναμετρήσεις, εκ των οποίων στις πέντε τελευταίες ως βασικός.

Oι φίλοι του ΑΠΟΕΛ άρχισαν να συζητούν το κατά πόσο ο Βραζιλιάνος που παίζει δανεικός για ένα χρόνο στους γαλαζοκίτρινους από τη Σάο Πάολο έχει μέλλον στην ομάδα και μετά τον Μάη του 2019. Την απάντηση μόνο η διοίκηση των εξάκις σερί πρωταθλητών μπορεί να δώσει.

Δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο υπάρχει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των Καζού, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την Σάντος με τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία να κάνουν λόγο για ρήτρα αγοράς 1.5 εκατομμύριων ευρώ.

Ο Νατέλ κάθε βδομάδα φανερώνει και περισσότερες αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πάολο Τραμετσάνι και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο με την επιλογή του Ιταλού να του δίνει μονίμως φανέλα βασικού, αλλά και από τις αντιδράσεις των δύο κάθε φορά που σκοράρει ο νεαρός. Απόδειξη αυτού και οι πιο κάτω φωτογραφίες μετά την επίτευξη του ομολογουμένως εντυπωσιακού τέρματος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 3-1.

Το κατά πόσο υπάρχει ρήτρα αγοράς του Νατέλ και το ποσό αυτής είναι προσιτό για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες. Γιατί πολύ απλά, με τα υφιστάμενα δεδομένα, αν οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να τον «δέσουν» στον «Αρχάγγελο» θα το πράξουν.

Goal

 

 

Previous post

Ευχάριστη αποκάλυψη ο Μπάλογκ

Next post

Η αναγέννηση του Νατέλ και ο Μπάλογκ