ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Το δίλημμα με τον Ποτέ και τον Ίγκορ

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει την Δόξα και ένα από τα διλήμματα που απασχολούν τον Γιώργο Δώνη είναι ποιος θα είναι ο βασικός φορ. Ο Ελλαδίτης έχει να επιλέξει μεταξύ του Ίγκορ Ντε Καμάργκο και του Μίκαελ Ποτέ με την κάθε περίπτωση να έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αυτός που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι πρόσφατα ο Ίγκορ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πάνε μερικοί αγώνες που έχει να βρει δίχτυα. Μάλιστα έδειξε αρκετά κουρασμένος και είναι σε μια ηλικία που για να βγάλει την σεζόν πρέπει να του γίνει ειδική διαχείριση. Επίσης η απόδοση ενός επιθετικού επηρεάζεται και από την ψυχολογία του και ο Βραζιλιάνος δεν είναι και στα καλύτερά του ειδικά μετά τις δύο συνεχόμενες απώλειες πέναλτι.

Από την άλλη ο Μίκαελ Ποτέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ίσως και να αδικήθηκε λίγο από τον μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής που πήρε. Ο επιθετικός από το Μπενίν σκόραρε στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής του ομάδας και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού από τον Γιώργο Δώνη. Επίσης το γεγονός ότι μόλις χθες ενσωματώθηκε με τις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ απομακρύνει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο να τον δούμε να αγωνίζεται βασικός απέναντι στην Δόξα.

Εν πάση περιπτώσει το ζητούμενο είναι όποιος και από τους δύο επιθετικούς αγωνιστεί να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ειδικά σε μια περίοδο που ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αποδείξει ότι έλυσε το επιθετικό του πρόβλημα ένα γκολ από τους επιθετικούς του θα ήταν το ιδανικό σενάριο.

Ανδρέας Παφίτης

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Μέρος του κανονικού προγράμματος οι Εφραίμ, Καρλάο

Next post

Σφυρίζει ο Τιμόθεος Χριστοφή