ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το αίσιο τέλος με Χαλένιους και ο Νάνα Αμπομά

Μία σημαντική εξέλιξη προέκυψε χθες και επηρεάζει θετικά τον προγραμματισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αποχώρησε και επίσημα ο Λίνους Χαλένιους, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν ήταν στο πλάνο του Ελλαδίτη προπονητή, αλλά όσο είχε συμβόλαιο κανένας δεν μπορούσε να τον αγνοήσει.
Η χθεσινή εξέλιξη, διευκολύνει αφάνταστα την επιθυμία του Ουζουνίδη να αποκτήσει η ομάδα του δύο σέντερ φορ και εκεί είναι που επικεντρώνεται πλέον η προσοχή του.

Διευκολύνεται επίσης και η διοίκηση στο οικονομικό κομμάτι. Ο Σουηδός ήταν από τα βαριά συμβόλαια με τις πληροφορίες να ανεβάζουν το ετήσιο του κόστος για το 2020-21 στις 330 χιλιάδες ευρώ.

Έτσι λοιπόν, ανοίγει ο δρόμος για φουλ ανανέωση της επιθετικής γραμμής με τη διοίκηση μάλιστα να προσφέρει στον προπονητή ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μπορέσει να βρει δύο καλά σέντερ φορ.

Ήδη έχουν ενταθεί από χθες οι ενέργειες και όπως πληροφορηθήκαμε, στον κατάλογο των υποψηφίων ονομάτων περιλαμβάνονται πολύ καλές περιπτώσεις και ενδεχομένως στα επόμενα 24ωρα να κλείσει η μία από τις δύο θέσεις.

Θα δοθεί μάλιστα το βάρος στην απόκτηση του ενός σέντερ φορ, εν αναμονή πλέον της έκβασης της περίπτωσης Βουγιαντίν Σάβιτς, ώστε να ξεκαθαρίσει ακόμα μία εκκρεμότητα που αφορά ποδοσφαιριστή με ψηλό συμβόλαιο και ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Αν «καθαρίσει» και η περίπτωση του Σέρβου, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους και το πλάνο για την οργάνωση του νέου ρόστερ πιστεύεται πως θα έχει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό.
Εξυπακούεται ότι η πιθανή αποχώρηση Σάβιτς θα φέρει τη μεταγραφή ενός ακόμα σέντερ μπακ.

Ο Μιγκέλ Σίλβα θα είναι αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο αλλά στον Αρχάγγελο θα πάει όταν ολοκληρωθεί η μία βδομάδα αυτοαπομόνωσης και ενδεχομένως την Παρασκευή να έρθει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Μετρά αντίστροφα και ο Λουντέμο με πιθανή ημερομηνία καθόδου στην Κύπρο την 15η Ιουλίου.

Όσον αφορά τον Πραξιτέλη Βούρο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Επιμένει ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και έστειλε μήνυμα ότι είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ομάδα η οποία βέβαια θα πρέπει να πάρει και την έγκριση της διοίκησης για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Η προσπάθεια απόκτησης του Νάνα Αμπομά από την Γκάνα συνεχίζεται, όσο ο ποδοσφαιριστής δεν συμφωνεί με άλλη ομάδα, αλλά με τις δυσκολίες να είναι δεδομένες για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής.

Μιχάλης Παπαγεωργίου 

Previous post

Χαλένιους: «Χαρούμενος κι εγώ και ο ΑΠΟΕΛ»

Next post

H νέα μορφή του Κυπέλλου