ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το άδικο αντίο σε έναν τεράστιο ΑΠΟΕΛίστα

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια, στις 17 Οκτωβρίου 2003 αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα ένας ακούραστος εργάτης και υπηρέτης της τεράστιας ιδέας του ΑΠΟΕΛ, ο Κίκης Ρήγας.

Ερχόμενος στην Κύπρο από το μακρινό ταξίδι της ομάδας μας στην Μαγιόρκα ο Κίκης Ρήγας εξουθενωμένος και χωρίς να ξεκουραστεί κατευθύνεται με το αυτοκίνητο του προς τον χώρο εργασίας του. Την Παρασκευή το απόγευμα και ενώ τελείωσε την δουλειά του από το γραφείο μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του για να μεταβεί στο σπίτι του. Όντας κουρασμένος αφού το προηγούμενο βράδυ ήταν ξάγρυπνος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεψυχήσει μερικές ώρες μετά στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η είδηση του θανάτου του Κίκη συγκλόνισε τους πάντες ακόμα και εκτός ΑΠΟΕΛ αφού επρόκειτο για έναν απλό άνθρωπο ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος για οτιδήποτε και αν του ζητούσαν. Ο Κίκης εντάχθηκε στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ από το 1990 ενώ το 1999 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή της εταιρίας αντικαθιστώντας τον Φοίβο Κωνσταντινίδη. Την χρόνια εκείνη (2003-2004) η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο τίτλος αφιερώθηκε στον Κίκη Ρήγα. Ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό διοικητικό στέλεχος αφού η αγάπη του για τον ΑΠΟΕΛ ήταν παθολογική. Αιώνια του η μνήμη λοιπόν.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΙΚΗ

 

Previous post

Η αυριανή επιλογή κρίνει και τα ντέρμπι

Next post

Σαν σήμερα η εξάρα στα γατάκια