ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Tίθεται θέμα δυνατοτήτων του ρόστερ

Το δείγμα είναι πλέον μεγάλο και η ανησυχία φυσιολογικά πολύ έντονη. Το ΑΠΟΕΛ δεν δικαιώνει στο γήπεδο τις προσδοκίες και δεν μπορεί να είναι τυχαίος ο πολύ φτωχός απολογισμός στα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Οι αλλαγές προπονητών έγιναν με στόχο να παρουσιάσει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο και να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική, αλλά η εικόνα κυρίως στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ήταν άκρως απογοητευτική. Με καμία προσπάθεια στον στόχο και μόλις μια τελική οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν φυσιολογικά από μια ομάδα που δεν έκανε τη σούπερ εμφάνιση, απλά ήταν πιο απαιτητική.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 63’, δεν έβγαλε καμία απολύτως αντίδραση ενώ είχε αρκετό χρόνο μπροστά της. Ούτε οι αλλαγές (Χαλένιους και Μάτιτς) δεν αντιστρέψαν την κατάσταση και η ήττα ήρθε σαν φυσιολογικό επακόλουθο.

Με τις απώλειες να φτάνουν στους 15 βαθμούς σε 14 αγώνες, αλλά κυρίως με την αδυναμία της ομάδας να επιβληθεί στα μεγάλα ματς το «καμπανάκι» χτύπησε για πολλοστή φορά και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τίθεται θέμα δυνατοτήτων του ρόστερ, ως έχει μέχρι σήμερα.

Η άποψη για ισχυρό και γεμάτο ρόστερ που εκφράστηκε από την αρχή της χρονιάς όχι μόνο δεν δικαιώνεται, αλλά καταρρίπτεται μέσα στο γήπεδο και είναι διαπίστωση των αρμοδίων ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις που άρχισαν να γίνονται.

Η απόκτηση των Γέφτοβιτς και Γένσεν, αλλά και οι επόμενες δύο κινήσεις που είναι στα σκαριά, αποσκοπούν στο να δώσουν στην ομάδα στοιχεία που της λείπουν. Αν δεν βγουν οι κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν η ομάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην προσπάθεια να δώσει συνέχεια στην κυριαρχία της στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Πέφτει το βάρος στον Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν που ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να αποτύχει στις επιλογές του και παράλληλα πως πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν.

 

Κώστας Παναγιώτου sportfm

Previous post

Ξεκαθαρίζει μέχρι αύριο του Σιγκούρνταρσον

Next post

Εκτός αποστολής ο Άλεφ