ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τι θα γίνει με τον Γιάννη Σατσιά

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε ότι αφορά την μεσαία γραμμή έχει κλείσει.

Μέχρι σήμερα το δίδυμο στο χώρο του κέντρου συγκροτούσαν οι «πρωτοκλασάτοι» Lundemo και Jensen. Με την έλευση του Nsue δεν αποκλείετε να δούμε και τον Mihajlović στη μεσαία γραμμή, ενώ πριν 10 περίπου μέρες αποκτήθηκε και ο νεαρός Βραζιλιάνος Carlos Dias.

Σήμερα η ομάδα μας ανακοίνωσε τον Anuar Tuhami που η λογική λέει ότι θα είναι από τις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Με αυτά τα δεδομένα ο νεαρός Γιάννης Σατσιάς θα είναι η τέταρτη εάν όχι και πέμπτη επιλογή, μιας και προτεραιότητα θα έχουν οι Anuar, Lundemo και Jensen. Ο νεαρός πήρε λεπτά και στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος και παρά την απειρία του έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και με σωστή διαχείριση είναι σίγουρο ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Πάνε χρόνια να δούμε ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ να διαπρέπει στην πρώτη  ομάδα και η περίπτωση του 17χρονου πρέπει να τύχει ιδιαίτερου χειρισμού. Θα ήταν εγκληματικό να αφήσουμε τέτοια ταλέντα να περιπλανούνται σε μικρομεσαίες ομάδες, από την στιγμή που έχουν όλα τα προσόντα να ξεχωρίσουν στον ΑΠΟΕΛ.

 

Χαράλαμπος Πισία

Previous post

Το πιστοποιητικό του Αρτούρ

Next post

Αφιέρωμα – Αυτός είναι ο Ανουάρ Τουχαμί