ΟμαδαΠοδοσφαιρο

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; (ΑΠΟΨΗ)

Η Ομάδα μας συνεχίζει να διατηρεί το τραγικό σερί σκοραρίσματος αφού έχει πετύχει μόλις έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και μαζί με το Παραλίμνι διαθέτουμε την χειρότερη επίθεση.

Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει όμως και ακόμα κανείς δεν έχει δώσει απάντηση είναι το τί συμβαίνει με τους επιθετικούς μας. Πραγματικά είναι άξιο απορίας να βλέπεις τον Μπεν Σαχάρ ο οποίος τόσα χρόνια έκτισε ένα εξαιρετικό όνομα στο Ισραήλ  και πέτυχε σε 151 αγώνες 62 γκολ, να έρχεται στο ΑΠΟΕΛ και να σέρνεται. Ο Ισραηλινός χθες δεν κατάφερε να κάνει ούτε και μία ενέργεια που να απειλήσει την εστία του Μιχαήλ και για αυτό ανάγκασε τον Μίκ Μακάρθι να τον αποσύρει στο ημίχρονο.

Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση του Σαχάρ. Πολλοί ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας ήρθαν με τις καλύτερες συστάσεις (Ατζίλι, Ντονγκαλά, Κλωναρίδης, κ.α) αλλά δεν έχουν βοηθήσει όπως περιμέναμε την ομάδα και αυτό ίσως είναι ο σημαντικότερος λόγος που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε σήμερα.

Περιμένουμε από τον τεχνικό της Ομάδας μας να προβεί σε σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις αυτό τον Ιανουάριο που έστω θα βελτιώσουν ως ένα βαθμό την εικόνα του ΘΡΥΛΟΥ…

 

Το πολυβόλο

Previous post

Ασταμάτητοι

Next post

Αγνοείται