ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θετικά και αρνητικά

Η προσπάθεια για πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola έχει γίνει πιο δύσκολη για το ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα. Το 1-0 είναι μεν στενό σκορ, αλλά δεν είναι εύκολο να ανατραπεί και αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία ξέρουν πολύ καλά στην ομάδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι πήγαν στο Τσίρειο και συνειδητά ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν έκανε εκτεταμένο rotation, μέσα από το οποίο η γενική εικόνα ήταν θετική, όχι όμως και το αποτέλεσμα που δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού.

Είναι αρνητικό το γεγονός ότι για τρίτο συνεχόμενο ματς η ομάδα δεν σκοράρει, αφού προηγήθηκαν οι αγώνες με την Ανόρθωση και τον Εθνικό, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι ήταν διαφορετικό το ματς με τον Απόλλωνα σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα στη διάθεση που έδειξε η ομάδα και στη δημιουργικότητα, αλλά όχι στην αποτελεσματικότητα.

Ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν πιστεύει πολύ στον Τόμας Ντε Βινσέντι και το δείχνει με τον τρόπο που τον διαχειρίζεται, δίνοντας του φανέλα βασικού σε όλα τα ματς, αλλά ακόμα ο Αργεντινός αδυνατεί να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να αποτελέσει τον φυσικό ηγέτη της ομάδας. Κάνει την προσπάθεια του, αλλά ακόμα είναι μακριά από τον ποδοσφαιριστή που θέλουν να βλέπουν στο γήπεδο οι γαλαζοκίτρινοι. Όσο είναι με αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο ο «Ντέβι» και βρίσκεται στο γήπεδο, θα δυσκολεύεται η ομάδα.

Χάθηκε μεν το προβάδισμα πρόκρισης που πήγε στον αντίπαλο, κέρδισε όμως κάποιες επιλογές το ΑΠΟΕΛ που μπορεί να δημιουργήσουν καλύτερα δεδομένα για τη συνέχεια. Θετικότατη η παρουσία του Βιντιγκάλ που έπαιξε μετά από καιρό, φιλότιμη η προσπάθεια του Μακρή σε ρόλο ακραίου μπακ, θετικός ο Γέφτοβιτς, καλή προσπάθεια από τον Γένσεν που δείχνει να ξέρει μπάλα αλλά θέλει χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ήταν σε γενιές γραμμές μια εμφάνιση που δείχνει ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να στηριχτεί και σε άλλες επιλογές αι δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει την καλύτερη φόρμουλα στην προσπάθεια ανάκαμψης.

Previous post

Θα κτυπήσει την πόρτα του Πρόδρομου Πετρίδη

Next post

Ο Τάμαρι οι νέοι και ο Χαλένιους