ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Θέλουμε πίσω την ομάδα μας»

Ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι ξέσπασαν. Ακόμα και οι πλέον αισιόδοξοι απογοητεύθηκαν. Ακόμα και όσοι αντιδρούσαν σε βάρος όσων ασκούσαν κριτική στην ομάδα, κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την ΑΕΚ, σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ΜΚΔ κατακλύστηκαν με απόψεις τους γύρω από την ομάδα με κοινό σημείο της κριτικής, να είναι η παρατεταμένη αγωνιστική κρίση που μαστίζει και ειδικά, η αδυναμία όχι απλά να παίξει υποφερτό ποδόσφαιρο αλλά να δείξει ότι είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τους αντίπαλους της.

«Που είναι το ΑΠΟΕΛ μας;» ήταν το παράπονο που ξεχώρισε με την απαίτηση μίας μεγάλης μερίδας να είναι η εξής. «Θέλουμε πίσω την ομάδα μας».

Ήταν όντως ένας καταιγισμός από σφοδρά παράπονα. Κριτική σε βάρος όλων. Κάποιοι θυμήθηκαν τον Τραμετσάνι, τον Τέτι, τον Ντολ και άλλοι πάλι τα είχαν και με το νέο κόουτς Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν, καταλογίζοντας του ευθύνη για αδυναμία να παρουσιάσει εντός του γηπέδου, μία έστω υποφερτή ομάδα.

Δεν έλειψε όμως και η κριτική σε βάρος της διοίκησης. Δέχθηκε έντονα πυρά ο Πρόδρομος Πετρίδης για το σημερινό σκηνικό με αποκορύφωμα τα βέλη ότι ενώ αλλάζει συνεχώς προπονητές και κάνει αμέτρητες μεταγραφές, η ομάδα αδυνατεί να παίξει μπάλα.

Στο στόχαστρο και οι ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Βινσέντι χαρακτηρίζεται «ξοφλημένος» και δέχεται την πιο έντονη κριτική αφού είναι ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Ασκείται επίσης κριτική γιατί αποκτήθηκε με πρόβλημα τραυματισμού ο Σιγκούρνταρσον που ενώ η ομάδα έχει πρόβλημα να σκοράρει, δεν μπορεί να βοηθήσει.

Οι απόψεις του κόσμου, δεν μπορούσαν να είναι διαφορετικές. Βλέποντας την ομάδα τους αντί να βελτιώνεται να βγάζει όλο και περισσότερα προβλήματα, έχουν πολλούς λόγους να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι εκτός από τη βαθμολογική πίεση, οι ποδοσφαιριστές αλλά και η τεχνική ηγεσία θα νιώσουν την πίεση της κερκίδας, όσο δεν αλλάζει το προβληματικό σκηνικό.

 

Μιχάλης Παπαγεωργίου sport-fm

Previous post

«Ετοιμάζει βαλίτσες» και ο Κόρε!

Next post

Νέα πρόταση των κινέζων για Σόουζα