ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Θέλει προσοχή το «ντέρμπι»…

Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι χόχοι να είναι ανύπαρκτοι στα μεταξύ μας παιχνίδια, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που γίνεται αυτό. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τη δική μας Ομάδα και τη δική μας απόδοση.

Ο στόχος για τους χόχους θα είναι και πάλι ένας. Να μας κόψουν βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους να κάνουν επιτέλους μια επιτυχία. Η βαρύτητα των παιχνιδιών μας είναι τέτοια που για τους ίδιους μια νίκη απέναντι μας μπορεί να συγκριθεί και με το πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν η Ομόνοια παρουσιάζει συγκεκριμένες αδυναμίες. Προβλήματα στη μεσαία γραμμή και σοβαρά λάθη στην άμυνα. Τα προβλήματα τους και ελλείψεις τους είναι τέτοιες που θα είναι πραγματικά μια τεράστια αποτυχία για εμάς αν δεν νικήσουμε.

Θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο. Το πλάνο πρέπει να δουλέψει σωστά και το πιο σημαντικό από όλα σε τέτοια παιχνίδια είναι το πάθος και η θέληση. Αν γίνουν τα πιο πάνω η νίκη είναι δεδομένη.

Υ.Γ.: Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι γνωστές τοποθετήσεις από τον Ανδρέα Δημητρίου στην προσπάθεια να στρέψει την προσοχή αλλού

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Πετεβίνος: «Θα τεστάρουμε τις αντοχές μας»

Next post

O Λάγο και οι διεθνείς